Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

O asociatie de pasionati ai turismului denumita, Asociatia Centru de Cazare si Turism formata din personaje care s-au saturat sa stea in tribune si sa comenteze ceea ce nu le place. Asa ca am coborat in teren sa sustinem turismul romanesc, asa cum ne pricepem si dupa puterile noastre. Oricine doreste sa se alature noua este bine venit. Pana la urma toate echipele de pe acest teren numit "turism" joaca doar pentru buna dispozitie si satisfactie a turistului. Asa ca daca nu va alturati noua nu inseamna ca nu jucam in acelasi campionat

 

Ce experienta avem?

Daca ar fi sa ne laudam cu experienta fiecarui membru al asociatiei atunci trebuie sa stiti ca suntem cei mai buni din domeniu, asa cum fiecare are aceasta parere despre el insusi. Doar ca noi nu dorim sa ne laudam cu nimic din ce am facut in trecut. Cu toate aceste este bine de stiut, ca majoritatea dintre noi, avem experienta practica si teoretica intre 10 si 20 ani in domeniile in care activam, domenii strans legate de activitatea turistica. Am acumulat experienta suficienta pentru a garanta ca ceea ce stim sa facem, facem asa cum trebuie. 

Domeniile de competenta

Fiecare dintre noi, cei de la ora actuala, avem propria pregatire si experienta in domenii total diferite dar care converg toate spre turism. Poate unii dintre noi stiu mai multe despre cum este sa fii turist, altii despre cum sa controlozi unitatile de turism sau altii cum sa faci imagine si sa comunici pentru a avea succes in ceea ce faci. Mai sunt si avocati cu multi ani de experienta, economisti, finantisti si chiar ingineri constructori sau informaticieni. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Alaturati-va noua si profitati pe deplin de ceea ce oferim. In timp veti vedea daca aria noastra de competenta va satisface asteptarile si daca aveti nevoie de serviciile noastre speciale.

Principiul de a fi

Portalul www.centruldeturism.ro este unul dintre cele cateva zeci de websiteuri care permite sa fie prezentate ofertele turistice. Principiul nostru de "a fi" este simplu: informatia in turism trebuie sa fie completa, serioasa si suficient de bine prezentata pentru a permite turistului sa isi faca o imagine corecta despre locul unde se va caza. Pana la urma este vorba despre a intra ca drumet la cineva in casa si a te simti bine iar gazada sa se simta multumita ca ti-au placut cazare si serviciile turistice. 

Ce nu suntem

Nu suntem o agentie de turism, nu luam comisioane din turism, cazare, booking sau alte modalitati ascunse. Noi nu gestionam nici o oferta turistica sau de cazare. Nu suntem o unitate de cazare. Nu avem nici o afacere directa, indirecta sau personala in domeniul turismului. Nu suntem un site care doar atrage trafic sau se lauda cu numarul de vizualizari. Nu avem reclama pe site de la alte firme sau google. Nu suntem intersati de cantitate ci de cat mai multa calitate.

Oferta generala a websiteului

Portalul asigura toate mecanismele necesare unui turist de a se informa corect despre o unitate de cazare si de a-si exprima opinia cu privire la experienta avuta, iar pentru hotelier asigura toate facilitatile necesare de a prezenta complet oferta turistica, singur sau cu ajutorul nostru si de a gestiona usor si practic turistii. Serviciile de booking sunt gratuite, fara comision sau costuri ascunse si se pot realiza chiar de pe propriul website. Turistii pot avea garantia rezervarii iar hotelierii garantia cazarii. Fiecare cont de booking este gestionat de catre hotelier fara interventia noastra. Conturile celor care doresc sa isi prezinte oferata in detaliu ofera zeci de posibilitati multimedia  iar noi putem sa va asistam pentru a realiza cele mai complete oferte. Trebuie doar sa incercati multitudinea de mecanisme de marketing puse la dispozitie pe website. Mare parte dintre facilitati sunt gratuite iar costurile sunt nesemnificative, realizate tocmai pentru a permite tuturor sa isi prezinte oferta turistica cat mai bine.

Oferta speciala a websiteului

Pentru cei care doresc avem pus la dispozitie pachete speciale de marketing in conditii natural de satisfacatoare in ceea ce priveste cost/beneficii. Putem sa realizam fotografii si filmari profesionale ale unitatii de cazare, filme documentare despre unitate, facilitati de cazare si turism, prezentari si recenzii text/video/multimedia realizate de noi cu unitatea de cazare si oferta turistica, putem sa oferim servicii de auditare a campaniilor de marketing si/sau publicitate, avem echipa specializata in a fi "clientul misterios" care pune la dispozitie rapoarte complete despre tot ce inseamna turism in unitatea dvs. Puteti obtine asistenta pentru amenajari interioare, design dar si pentru realizarea si dotarea bucatariilor, a spatiilor de cazare sau de relaxare unde pot fi aplicate programele speciale de igiena, HACCP sau GMP. Puteti sa oferiti personalului dvs traninguri online pe diverse teme sau puteti participa chiar dvs la sesiunile noastre de informare si pregatire. Inregistrati-va pe site ca si proprietar/reprezentant unitate de cazare si urmati acest link pentru a accesa oferta completa si a alege ceea ce aveti nevoie. Inregistrarea este gratuita.

">
Esential pentru comunicarea in turism.
Cum realizam recenziile

Related Posts