Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Important pentru turisti

Important pentru turisti

Recomandarile noastre pentru turisti care utilizeaza informatiile de pe acest website pot fi citite mai jos. Pentru buna informare si utilizarea websiteului in cunostinta de cauza va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii si daca sunteti utilizator frecvent al acestui site sa treceti din cand in cand prin acest articol pentru a citi noile actualizari. 

  • www.centruldecazare.ro este un portal/software web de prezentare a ofertelor turistice ale partenerilor. Nu suntem agentie de booking, nu luam comision de rezervare/booking, nu oferim servicii turistice, nu suntem agentie de turism. Portalul este creat si intretinut pentru buna functionare de o asociatie neguvernamentala, non-profit, fara activitati comerciale, denumita Asociatia Centru de Cazare si Turism a carui scop este promovarea si sustinerea dezvoltarii turismului in Romania.
  • websiteul  si noi, asociatia, nu avem nici o posibilitate de ne implica in tranzactia turistica realizata intre turist si unitatea de cazare. Fiecare unitate de cazare isi gestioneaza propriul cont de booking/rezervare. Dvs cand faceti o rezervare aceasta este transmisa direct unitatii de cazare si dialogati cu ei. Pentru confirmare este bine sa sunati la unitatea unde ati facut rezervarea si sa confirmati toate datele rezervarii
  • unitatile la care nu se pot face rezervari nu sunt gestionte de catre administratorul/reprezentantul unitatii de cazare si sunt prezentate cu titlul de informare. Daca doriti cazare la o astfel de unitate puteti sa completati formularul de cerere rezervare care nu este o rezervare propriuzisa/booking. Aceasta rezervare este posibil sa nu ajunga in contul de email a proprietarului unitatii de cazare (sa ajunga in spam,bulk, junk, etc) si deci sa nu o proceseze. De aceea va recomandam sa verificati cererea de rezervare cu un telefon in prealabil la unitatea de cazare.
  • exista recenzii, prezentari text, foto sau filme realizate de catre noi. Acestea sunt marcate special si scrie cine sunt autorii. Precizam ca toate informatiile prezentate de noi sunt conforme cu realitatea a ceea ce am vazut asa cum au fost prezentate. Pentru toate celelalte texte, imagini sau filme prezentate nu putem garanta corectitudinea sau seriozitatea realizarii lor sau daca deformeaza sau nu realitatea. Aceste informatii pot proveni din suse deschise sau pot fi postate chiar de catre proprietarii/reprezentantii unitatilor de cazare.
  • sincer va solicitam in numele tuturor turistilor sa realizati recenzii. Acesta este cel mai corect mod de a ajuta la imbunatatirea serviciilor turistice in Romania. De asemenea va recomandam sa realizati recenzii dupa ce v-ati cazat si ati beneficiati de serviciile turistice ale unitatii, deoarece asa este corect si elegant. Pentru a preveni cazurile neplacute cauzate de cuvinte nepotrivite va recomandam sa nu utilizati un limbaj dezbracat deoarece vom fi nevoiti sa indepartam recenzia si ar fi o munca inutila din partea tuturor. Pentru cazuri "naspa" puteti folosi un intreg spectru de cuvinte care sa arate realitate. Exista posibilitatea ca unitatea beneficiara a unei recenzii proaste sa solicite indepartarea acesteia pe diverse motive. Daca nu se va putea prezenta dovada cazarii in acea unitate de catre persoana care a facut recenzia acea recenzie se va indeparta de pe site din motive lesne de inteles. Nu scrieti recenzii cu ura ci in asa fel incit sa atentionati turistii sau sa ajutati unitatea de turism sa isi imbunatateasca calitatea serviciilor. Este posibil sa aveti numai de castigat. Luati in considerare aceste sugestii doar daca aveti un impuls malefic de a va descarca nevii in vreo recenzie. Aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa scrieti lucrurile care nu v-au placut sau care v-au facut o deosebita placere. O recenzie trebuie sa fie o recenzie si nu un scandal pe un forum.
  • utilizati informatiile de pe site cu discernamant si considerati ca orice informatie de marketing este pana la urma o informatie de marketing. 
  • daca la rezervare nu vi se cere un avans atunci nimeni nu va poate garanta rezervare. Este cuvant contra cuvant. Puteti sa ajungeti la unitate si sa nu mai fie camere sau puteti sa uitati sa anuntati unitatea ca nu va mai cazati la ei. Deci va recomandam sa verificati telefonic orice rezervare, inclusiv cea la care ati platit avans. Daca platiti avans prin intermediul acestui website, www.centruldecazare.ro sa stiti ca toti banii si gestionarea contului de rezervare este realizat in exclusivitate de unitatea de cazare. Noi nu avem nici un control al acestui mecanism. Banii nu sunt rulati prin conturile noastre sau in vreun alt mod. Websiteul pe care il folositi este doar un soft pus la dispozitie unitatilor de cazare pentru a gestiona turistii. Oice reclamatie de ordin financiar o discutati doar cu unitatea de cazare.
  • orice reclamatie cu privire la rezervari sau conflicte cu hotelierii trebuie sa la adresati unitatii de cazare sau organelor statului. Noi vom putea pune la dispozitie orice informatie ne este disponibila si accesibila in limita programului soft care gestioneaza acest site.

Periodic vom adauga noi recomandari la aceasta lista asa ca va sugeram, daca sunteti utilizator al acestui site sa cititi atent aceste informatii pentru a va proteja vacanta sau calatoria de evenimente neplacute.

">
Important pentru unitatile de cazare
Esential pentru comunicarea in turism.

Related Posts