Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Important pentru unitatile de cazare

Important pentru unitatile de cazare

Fiecare unitate de cazare sau unitate de turism care inglobeaza resuse de cazare/inchiriere spatii pentru turisti sau servicii turistice diverse, se poate prezenta pe acest website in conditiile tehnice pe care le ofera websiteul. Prezenta pe website a unei unitati este gratuita in conditiile tehnice predefinite prezentate mai jos. Noi nu intervenim cu nimic in aceste prezentari. 

Responsabilitatea informatiilor

Responsabilitatea informatiilor prezentate pe acest site revine in exclusivitate si integral unitatii de cazare/turism/inchiriere sau a reprezentantilor acesteia. Daca informatiile prezentate despre unitatea dvs sunt deja existente pe website intr-un cont de promovare si doriti modificarea acestuia puteti ori sa ne scrieti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu ce doriti a fi modificat sau completat, sa trimiteti imagini si filme sau puteti sa solicitati un cont de gestionare a unitatii.

Daca aveti un cont de booking/rezervare deschis pe site este necesar sa tratati cu cea mai mare responsabilitate fluxul de informatii si datele din contul dvs de pe site respectand cu strictete conventia incheiata intre dvs si reprezentantii websiteului. Trebuie sa stiti ca o data activat contul de rezervari si facilitatile aferente contului dvs noi nu mai putem interveni cu nimic in gestionarea lui, dvs fiind pe deplin si exclusiv responsabil de acesta.

Verificarea informatiilor

In spiritul principiilor asociatiei Centrul de Cazare si Turism dorim sa participam activ la dezvoltarea turismului romanesc. De aceea este bine de stiut ca, oricand un reprezentant al websiteului sau un colaborator poate vizita locatia dvs fara sa va anunte sau poate fi un client care va realiza o recenzie publicata sub semnatura websiteului despre unitate si informatiile existente pe site. Aceste informatii, din recenziile noastre, nu vor fi schimbate sau modificate deoarece dorim sa prezentam realitatea asa cum este si nu deformata prin principii de marketing sau reclama. Cu siguranta ca aspectele mai putin magulitoare vor fi analizate cu atentie de catre administratia unitatii care se va apleca cu profesionalism spre aducerea unitatii la viitoare standarde de calitate a serviciilor oferite.  Pentru a nu exista neintelegeri va recomandam sa cititi cu atentie Termeni si Conditii.

Contul de promovare

Unitatile care au acest tag sunt unitati la care informatiile sunt introduse gratuit pe website ca urmare a faptului ca aceste informatii sunt publice pe internet sau in alte surse de informare publica, propriile websiteuri, facebook, etc. Acest tag este utilizat pentru a instiinta utilizatorii websiteului despre situatia exacta a informatiilor si daca acestea sunt sau nu sunt verificate de administratorul/proprietarul/agentul care reprezinta unitatea de cazare. Oricand puteti solicita pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. actualizarea datelor despre locatia dvs sau puteti solicita un cont de booking. 

Pentru a va introduce unitatea gratuit accesati acest link: conditii si formular inregistrare unitate

Noi vom va vom anunta de fiecare data cand postam informatii despre unitatea dvs pe emailul oficial al unitatii. Principiul dupa care sunt prezentate unitatile gratuit pe site este unul extrem de simplu. Orice prezentare in plus pe internet nu poate fi decat benefica efortului de marketing al unitatii. Asociatia noastra promoveaza si doreste sa sprijine dezvoltarea turismului in Romania si ca atare prezenta pe acest site a informatiilor despre unitatea dvs de cazare/inchiriere este gratuita. Se pot posta gratuit oricate imagini, text, sau film fara nici un cost. Dar contul gratuit nu garanteaza ca toate solicitarile de cazare vor ajunge la destinatar, nu se pot realiza rezervari, nu puteti instala componenta de rezervare pe siteul dvs, nu puteti beneficia de toate facilitatile de administrare si utilizare a mecanismelor de marketing oferite de site.

Pentru comparare oferta link aici: prezentare facilitati website

Pentru a avea un cont de administrare personala a unitatii si a beneficia de toate avantajele websiteului va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va vom permite accesul temporar la contul de administrare complet al unitatii pentru a va familiariza cu mecanismele websiteului si va vom permite accesul la a consulta toate facilitatile oferite. 

Daca primiti emailul de anuntare a postarii unitati pe siteul nostru si nu ne raspundeti ca nu doriti ca unitatea sa fie delistata de pe site vor fi prezentate in continuare informatiile generice pe care le-am postat noi. Daca doriti sa completati aceste informatii atasati la emailul de raspuns informatiile dorite a fi publicate.

Contul de Booking si Marketing

Acest cont este disponibil doar pentru membrii Clubului. Utilizatorii acestui tip de cont au acces la toate facilitatile oferite de acest portal si de asociatie, facilitati pe care le vom prezenta fiecarei solicitari dupa inregistrarea prealabila pe site. Noi nu suntem un site comercial de aceea oferim gratuit posibilitatea tuturor sa se promoveze in limita unor resurse decente. Utilizarea unor resurse suplimentare, presupune costuri suplimentare pe care le suporta fiecare unitate care doreste sa utilizeze aceste resurse suplimentare. Pe de alta parte acest tip de cont presupune si o responsabilitate mult mai mare din partea administratorului/agentului unitatii de cazare care va trebui sa isi gestioneze in mod eficient informatiile si componenta de rezervare. Utilizarea unui cont de membru al clubului, va presupune implicit respectarea cu strictete a unor regulamente. Este bine de stiut ca in regulament sunt cateva restrictii importante dar si penalizari substantiale care nu trebuie neglijate pentru buna functionare a websiteului  si pentru buna informare a viitorilor turisti, utilizatori ai websiteului.

De asemenea cu acest cont puteti folosi facilitatea de rezervare oferita de site pe propriul site de prezentare, adica sa fie realizate rezervari de pe siteul dvs si gestionate unitar. Daca aveti conturi pe siteuri importante de booking atunci putem sa va oferim si posibilitatea de a conecta aceste rezervari intre ele.

Pentru detalii accesati urmatorul link: cum inregistrez unitatea mea?

Va invitam sa profitati din plin de experienta si facilitatile propuse pentru dezvoltarea turismului.

Echipa Asociatiei Centrul de Cazare si Turism

">
Important pentru turisti

Related Posts