Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Centrul de Cazare este un website sigur, certificat Truswave

Centrul de Cazare este un website sigur, certificat Truswave

Websiteul www.centruldecazare.ro este un site sigur, securizat digital pentru date personale si certificat ca site si organizatie de incredere de catre Trustwave® SSL, USA.

Ce este un certificat SSL?

Certificatele SSL sunt echivalentul pe internet a lacatelor, doar ca este un lacat digital. Ele sunt proiectate pentru a proteja continutul paginilor web si comunicatiile intre clienti si acele pagini. Doar cel ce are cheia poate sa acceseze aceste informatii. Practic SSL inseamna Secure Socket Layer si functioneaza prin criptarea datelor care circula pe internet. Aceasta inseamna ca doar serverul si clientul pot citi informatiile, deoarece browserul web stie sa decripteze informatiile odata criptate printr-o cheie de criptare. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

Aceasta certificare securizeaza schimbul de informatii prin Internet intre dvs si www.centruldecazare.ro: nume, date de contact, numere de telefon, informatii despre carduri bancare, parole si in general toate informatiile care se dorim a ramane private. Certificatele SSL sunt folosite si pentru securizarea corespondentei (email).

In secolul internetului si al telefoanelor inteligente, circulatia informatiilor pe internet este ceva normal. Doar ca exista destule tentatii ca “cineva” sa incerce sa fure identitati si apoi sa opereze cu acestea. Rolul certificarii SSL este tocmai acesta. De a nu permite furtul de informatii personale din schimburile de informatii intre un client si o pagina web. Este neplacut sa vedem ca cineva comanda in numele nostru, sau posteaza tot felul de “chestii” ca si cum ar veni de la noi. Grav este cand incep sa fie utilizate carduri bacare si plati online. 

HTTPS:// ...garantia securitatii

Ca principiu, toate siteurile securizate si certificate au terminatia HTTPS// de culoare verde in bara de stare a browserului inaintea adresei efective. adica: https://www.centruldecazare.ro. Daca dati click pe lacatelul afisat inaintea adresei web din bara de stare a browserului veti putea citi datele despre certificare si cel care a realizat certificarea. Astfel puteti avea incredere ca datele dvs sunt in siguranta.

Noi pentru a garanta faptul ca turistii se pot bucura de informatii corecte si sigure pe acest site am certificat siteul web si operatorul acestuia la Trustwawe, unul dintre cele mai vechi si mai respectabile firme de certificare.

Dorim sa va bucurati in siguranta de toate facilitatile oferite de websiteul nostru atat in calitate de proprietar de unitate turistica cat si ca turist.

 

Toate cele bune

Echipa Centrul de Cazare

">
Facilitatile siteului
Termeni si Conditii Subscriptie Membri

Related Posts