Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Cum inregistrez unitatea mea

Cum inregistrez unitatea mea

In spiritul si pentru realizarea scopurilor Asociatiei Centru de Turism si Cazare aveti posibilitatea sa participati gratuit la promovarea unitatilor si serviciilor turistice din Romania. Daca sunteti proprietarul sau managerul unei unitati turistice, indiferent de forma sau serviciile pe care le oferiti turistilor, aveti posibilitatea sa va inregistrati unitatea sau serviciile in mod gratuit. Puteti de asemenea sa inregistrati diverse servicii de inchiriere masini, ambarcatiuni, excursii, etc. Pentru a realiza acest lucru mai intai este necesar sa parcurgem impreuna mai multi pasi.

Pasi privind inregistrarea GRATUITA a unei unitati :

1. Cititi si Completati formularul atasat la urmatoarea pagina link: pagina introdu unitatea gratuit

2. Noi vom introduce datele furnizate de dvs in site.

3. Trimiteti 5-7 imagini importante de prezentare pentru unitate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

4. Vom personaliza pentru dvs. pagina de prezentare si solicitare de rezervarte si vom trimite un email cu linkul acesteia.

5. Vom realiza pentru dvs. o cazare test pentru a verifica functionalitatea solicitarii de rezervare.

6. Veti introduce adresa noastra de email in agenda programului dvs de gestionare contacte si veti primi notificari din partea siteului cu potentialii solicitanti de oferte de cazare. Daca nu introduceti adresa noastra in contacte atunci exista o probabilitate destul de mare ca multe din emailurile trimise de siteul nostru sa ajunga in spam si atunci sa pierdeti potentiali clienti.

7. Puteti sa va bucurati in continuare de facilitatile gratuite oferite de organizatia noastra.

 

Daca doriti sa administrati contul de rezervare si doriti o prezentare profesionala a unitatii insotita de asistenta din partea noastra atunci va recomandam sa deveniti MEMBRU  a siteului nostru.

Daca doriti sa comparati inca o data avantajele contului GRATUIT si cel al contului de MEMBRU accesati urmatorul link: comparatie planuri

 

Daca doriti sa deveniti MEMBRU al siteului sunt necesari urmatorii pasi:

1. Trimiteti un un SMS sau ne sunati la 0740763716;  sau trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu solicitarea dvs. si datele de facturare

2. Va expediem pe adresa de email factura proforma si cateva informatii importante privind modul de utilizare al siteului si facilitatile acestuia.

3. Achitati factura proforma si deveniti membru al siteului. Ne expediati dovada platii daca ati folosit alta metoda de plata decat plata cu cardul, internet banking sau cu ordin de plata. Va reamintim ca puteti achita taxa pentru un an in suma de 120 lei sau pentru doi ani in suma de 200 lei.

4. Primiti un email cu numele de utilizator si parola initiala. Acestea le veti putea modifica ulterior.

5. Primiti un email cu informatiile necesare pentru a alege metoda de introducere a datelor initiale.

6. Introducem datele in site, modificam datele listate daca a existat un cont gratuit sau va asistam la introducerea datelor in contul de administrare rezervari. 

7. Va administrati in continuare contul de rezerveri de pe siteul nostru urmand recomandarile noastre.

8. Puteti accesa programele speciale pentru membri si va bucurati de facilitatile siteului

 

Daca doriti sa comparati cele doua planuri gratuit/membru puteti accesa acest link: comparatie planuri

 

Toate cele bune si mult succes.

Echipa Centrul de Cazare

 

LINKURI UTILE:

 

 

 

">
Cine este oaspetele secret
Inregistrarea gratuita

Related Posts