Despre centrul de cazare

Acesta este blogul oficial al centrului de cazare

Inregistrarea gratuita

Inregistrarea gratuita

Mai jos aveti un link activ catre formularul de inregistrare gratuita a unitatii dumneavoastra pe siteul nostru. Va rugam sa completati toate campurile solicitate pentru a realiza o prezentare cat mai reusita.

Dupa ce vom primi formularul completat (ceea ce se intampla in mod automat) vom inregistra unitatea dvs. pe site. Apoi va vom trimite un link cu pagina unitatii dvs pentru a verifica informatiile.

Daca totul este bine atunci vom face o solicitare de oferta test si vom testa functionalitatea. Pentru a primi emailurile noastre corect va recomandam sa adaugati emailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. la prieteni in sectiunea "contactele mele" din clientul de email. Vom trimite pe email toate informatiile necesare pentru a gestiona corect contul dvs pe www.centruldecare.ro.

Orice solicitare de rezervare realizata pe www.centruldecazare.ro la unitatea dvs o veti  primi automat pe email fara interventia sau intermedierea noastra. Daca doriti sa comparati avantalele contului GRATUI si al contului de MEMBRU atunci va recomandam sa urmati acest link: comparatii gratuit/membru

Va multumim.

 

Toate cele bune

Echipa Centrul de Cazare

 

LINKURI UTILE:

 

 

">
Cum inregistrez unitatea mea
Facilitatile siteului

Related Posts