Puteti descoperi aici raspunsul la cateva intrebari frecvente despre utilizarea siteului:


Nu stiu unde sa ma autentific/logare

Va rugam sa va uitati langa sigla siteului - in dreapta acesteia veti vedea trei liniute care este simbolul de meniu. Daca apasati pe el atunci in stanga se va deschide meniul de utilizator cu formularul de rezervare.

Am uitat Parola

In cazul in care nu va mai amintiti parola pentru autentificare puteti accesa  urmatorul LINK AM UITAT PAROLA . In formularul care se deschide puteti sa scrieti adresa de email cu care suntei inscris pe website. Veti primi pe email un mesaj. Va rugam sa cititi mesajul si sa executati cele ce sunt scrise pentru a recupera parola.

Am uitat Username

In cazul in care ati uitat numele de utilizator cu care sunteti inregistrat pe website va rugam sa accesati LINK AM UITAT USERNAME. In formularul care este afisat va rugam sa introduceti adresa de email cu care v-ati inregistrat pe website. Veti primi un email si va rugamsa cititi mesajul si sa executati instructiunile scrise pentru a recupera username.

Nu am primit email cu rezervarea realizata

Va rugam sa verificati in spam. Exista posibilitatea sa intre in acest capitol al emailului dvs rezervarea pe care tocmai ati realizat-o. Pentru a nu mai intra in spam aceste tipuri de email puteti sa adaugati la lista de prieteni adresa de la care ati primit emalul dupa ce l-ati deselectat de la capitolul spam/junk/bulk. Daca Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. se va afla in lista dvs de prieteni atunci nu vor mai intra emailurile primite de la website www.centruldecazare.ro in spam/junk/bulk.

Nu primesc email cu rezervarele realizate de clienti

Va rugam sa verificati in spam. Exista posibilitatea sa intre in acest capitol al emailului de rezervarea trimis de utilizatori. Pentru a nu mai intra in spam aceste tipuri de email puteti sa adaugati la lista de prieteni adresa de la care ati primit emalul dupa ce l-ati deselectat de la capitolul spam/junk/bulk. Daca Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. se va afla in lista dvs de prieteni atunci nu vor mai intra emailurile primite de la website www.centruldecazare.ro in spam/junk/bulk.

Nu am cont pe acest site. Pot sa fac o rezervare?

Da puteti realiza rezervarea. Contul dvs va fi generat automat in momentul in care completati corect toate datele care sunt solicitate la rezervare/cerere rezervare. Veti primi un email in care sunteti anuntat cu privire la numele de utilizator si parola care sunt generate automat de site si pe care le puteti folosi ulterior pentru a verifica starea rezervarii dvs. Va rugam sa salvati atent acest email si sa il scoateti din spam/junk/bulk daca a fost depozitat acolo. Daca nu salvati emailul nu veti mai putea ulterior sa verificati starea rezervarii dvs, nu veti putea scrie recenzii. Dupa crearea contului pe site puteti sa va schimbati numele de utilizator si parola. De asemenea daca nu scrieti corect emailul dvs in procesul de rezervare este posibil sa nu primiti emailul, sa nu puteti fi contactat de unitatea de cazare si sa nu poata fi confirmata cererea dvs. In acest caz solicitarea dvs se anuleaza automat.