Inainte de utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca ati citit, ati inteles si ati acceptat termenii si conditiile de utilizare.


Notificare prealabila

Utilizand acest website sunteti de acord expres si respectati acesti termenii si conditii generale precum si cele speciale particulare fiecarui tip de utilizator. Neacceptarea regulamentelor atrage implicit obligatia de a inceta de indata utilizarea acestui website si accesarea informatiilor cuprise in paginile sale.

www.centruldecazare.ro este gestionat de Asociatia Centrul de Cazare si Turism, asociatie de drept privat, neguvernamentala, nonprofit si fara scop patrimonial. Scopul principal al Asociaţiei CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM si a websiteului www.centruldecazare.ro este de a stimula, promova și susține dezvoltarea abilităților, cunoștințelor, experienței și calității serviciilor oferite de membrii săi în domeniul turismului

www.centruldecazare.ro nu este si nu poate fi asimilat in nici un mod cu o agentie de turism. Pe acest website nu realizeaza acte comerciale de turism in fici o forma. Din functionarea sistemului de rezervare nu se retine in mod direct sa indirect vreun un comision. www.centruldecazare.ro este doar un soft realizat de Asociaţia CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM pus la dispozitia membrilor asociatiei si tertilor in anumite conditii. Membrii asociatiei si tertii pot sa isi prezinte ofertele realizate si gestionate propriu fara nici o interventie din partea Asociatiei. Membrii asociatiei si tertii pot fi sau nu operatori de turism, proprietar de unitati turistice, agentii de turism sau alte tipuri de unitati care ofera servicii turistice sau conexe. Cunoscand aceste aspecte, continuind sa utilizati informatiile prezentate pe acest site, prin prezenta renuntati in mod irevocabil la toate pretentiile fata de www.centruldecazare.ro , fata de Asociaţia CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM, membrii aociatiei si intreg personalul ce administreaza si deserveste websiteul, pretentii ce decurg din utilizarea eronata sau cu buna credinta a rezervarilor daca unitatile de cazare omit sau comit erori in procesul de prezentare a ofertei de turism sau a procesului de rezervare, sau se fac sau nu face anumite precizari cu referire la oferta de cazare, pret sau alte aspecte legate de actul de turism si care va pot pune in imposibilitatea beneficierii de serviciile de turism pe care le asteptati.

www.centruldecazare.ro este un site de promovare a membrilor propriului club de turism al Asociaţiei CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM care a pus la dispozitia acestora un soft care le permite gestionarea unui sistem alternativ de cazare in sistem de autoadministrare.

Totate textele,imaginile,filme sau alte informatii despre unitatile de cazare sunt proprietatea unitatilor de cazare fiind postate de reprezentantii/administratorul/agentul/proprietarul acesteia. Asociaţia CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM nu poate fi facuta responsabila in nici un mod de continutul prezentarii unitatilor de cazare, fotografii, text, tarife sau orice alta informatie.

Sistemul de rezervare si sistemul de informare/mesaje se realizeaza direct catre unitatea de cazare la adresele furnizate de acestea. Fiecare unitate de cazare isi gestioneaza propriul sistem de prezentare si rezervare pe website. La accesarea sistemului de rezervare va rugam sa tineti cont de faptul ca www.centruldecazare.ro nu are nici un control direct asupra sistemului de realizare a rezervarilor si a mesajelor pe care le purtati cu unitatea de cazare.

www.centruldecazare.ro NU datoreaza prestarea serviciilor si/sau produselor indicate in ofertele de cazare prezentate pe site, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct unitatii de cazare. Denumirea unitatii de cazare/partenerului si informatiile de contact ale acestuia se regasesc in cuprinsul oricarei oferte afistate pe site.


Sunteti direct responsabil in calitate de utilizator sa faceti propria evaluare independenta a produselor si serviciilor mentionate pe site si din punct de vedere cantitativ/calitativ, etc.

Unitatea de cazare este emitentul ofertei si implicit al produsului si/sau serviciului oferit prin rezervare si este singurul responsabil pentru activitatile de turism. Unitatea de cazare este, de asemenea, singurul responsabil pentru toate bunurile si serviciile pe care le oferă pentru Dvs cat si si pentru orice accidente de orice natura/ pagube,/creanţe,/datorii /cheltuieli pe care le-ati putea suporta/suferi,direct sau indirect, in totalitate sau in parte, si care au legătură cu realizarea unei rezervari precum si pentru orice pretentii care decurg din utilizarea totala sau partiala a unei rezervari.


Definitii:

Persoana fizica sau juridica, care se informeaza prin intermediul site-ului www.centruldecazare.ro, va fi denumita utilizator.
Fotografiile digitale, textele, detaliile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.centruldecazare.ro, vor fi denumite in continuare continut.


Drepturi de autor:

Denumirea www.centruldecazare.ro, oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt creatii intelectuale ale Asociaţiei CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM si sunt aparate de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Intregul continut al site-ului www.centruldecazare.ro este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Continutul site-ului www.centruldecazare.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica si care presupun avantaje financiare sau acte de comert, fara permisiunea scrisa a proprietarului informatiilor. Materialele publicate si continutul www.centruldecazare.ro care face referire la unitatile de cazare sunt proprietatea unitatilor de cazare care utilizeaza websiteul pentru a-si promova aceste informatii si se supun regelementarilor proprii fiecarei entitati.


Valabilitatea informatiilor:

Continutul site-ului www.centruldecazare.ro este alcatuit cu cea mai mare grija astfel incat preturile, imaginile si caracteristicile prezentate sa fie actualizate. www.centruldecazare.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, acesta fiind doar un soft utilizat de catre unitatile de cazare pentru a-si prezenta ofertele. Orice detalii care fac referire la preturi, prezentate pe site-ul www.centruldecazare.ro sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul unui contract. Preturile prezentate pe website sunt publicate de catre terte parti, respectiv proprietari/administrator/agent al unei unitati de cazare, fiind valabile la de la data publicarii pe site. Este posibil ca pana in prezent, atunci cand dvs cititi aceste informatii referitoare la oferta si pret, aceste valori sa fii suferit modificari, crescator sau descrescator. Pentru confirmarea acestor detalii, va rugam sa contactati reprezentantii unitatilor de cazare si sa stabiliti detaliile rezervarii dvs impreuna cu acestia.


Declinarea responsabilitatii:

www.centruldecazare.ro si Asociaţia CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM isi declina responsabilitatea pentru orice problema aparuta in functionarea sistemelor informatice sau retelelor de calculatoare ale vizitatorilor, acestia fiind pe deplin responsabili de instrumentele de acces pe site-ul www.centruldecazare.ro (tipul de browser folosit pentru internet, sistemul de protectie anti-virus instalat, calitatea si conditiile conexiunii internet folosite etc.). Site-ul www.centruldecazare.ro poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinand unor terti si asupra carora www.centruldecazare.ro nu are nici un fel de control. www.centruldecazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.centruldecazare.ro In nici o circumstanta www.centruldecazare.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii oricare ar fi aceasta. Astfel www.centruldecazare.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.


Frauda:

Orice incercare de a copia, modifica sau reproduce continutul site-ului www.centruldecazare.ro, fara acordul scris al www.centruldecazare.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.centruldecazare.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva celor ce au incercat acest fapt.


Litigii:

Orice litigiu aparut intre utilizatori si www.centruldecazare.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Iasi. Fiind de accord cu acesti termeni si conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate raspunderea privind utilizarea site-ului www.centruldecazare.ro

Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din Romania.

Raspunderea www.centruldecazare.ro nu poate fi facuta raspunzator pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii si celorlalte instructiuni mentionate pe SITE.
www.centruldecazare.ro nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

www.centruldecazare.ro nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care MEMBRUL/UTILIZATORUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre www.centruldecazare.ro a oricarei din obligatiile sale conform termeni si conditii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor/serviciilor/abonamentelor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor/parole/nume utilizatori, etc.


Garantii.

www.centruldecazare.ro nu ofera garantii pentru informatiile prezentate de terti, respectiv administratorii/agentii/proprietarii unitatilor de cazare care posteaza informatii de spre unitatile lor pe acest website in scop de prezentare si sau rezervare de catre utilizatori. Utilizatorii, dupa ce au realizat rezervarea utilizand formularele existente pe site, au obligatia sa se informeze la unitatea de cazare privind valoarea pretului cazarii, disponibilitatea cazarii si alte aspecte relevante pe care le pot stabili cu reprezentantii unitatii de cazare. Dupa convenirea cazarii utilizatorul poate utiliza formularul in forma tiparita ca document de pre-rezervare si il poate prezenta la unitatea de cazare. Nerespectarea celor conventie de catre unitatea de cazare este responsabilitatea exclusiva a unitatii de cazare


Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.


Feedback

www.centruldecazare.ro ofera posibilitatea utilizatorilor de a trimite recenzii, comentarii, intrebari si sugestii. Informatile scrise si publicate de catre utilizatori pe site ca recenzie/comentariu este responsabilitatea exclusiva a utilizatorului care a inregistrat informatia. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
www.centruldecazare.ro inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/MEMBRU.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.centruldecazare.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/MEMBRII.

www.centruldecazare.ro respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.
www.centruldecazare.ro nu va colecta date personale despre UTILIZATORI(nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/MEMBRII insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei rezervari/autentificari si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/MEMBRII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a www.centruldecazare.ro si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
•activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.centruldecazare.ro si a tertilor cu care www.centruldecazare.ro are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate www.centruldecazare.ro,
•participarea la concursuri, promotii;
•transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
•statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
•pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
•cercetari de piata;
•urmarirea datelor.

www.centruldecazare.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/MEMBRII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin leg.
Utilizatori snt pe aceasta cale informati ca www.centruldecazare.ro transmite in mod espres datele cu care s-au inregistrat pe website catre furnizorul de servicii de cazare daca utilizatorii au completat si trimis formularul de rezervare, date care sunt destinate a fi utilizate in procesul de rezervare.
Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/MEMBRII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul www.centruldecazare.ro.
UTILIZATORII/MEMBRII isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;- sa intervina asupra datelor transmise; - sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL. In unele cazuri, este posibil ca www.centruldecazare.ro sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/MEMBRI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE, IP etc.
In timpul vizionarii SITE-ului, www.centruldecazare.ro va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/MEMBRILOR. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta www.centruldecazare.ro sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/MEMBRILOR.
Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. www.centruldecazare.ro recomanda UTILIZATORILOR/MEMBRII sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.


DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a unitatilor care au introdus unitatile, fiind in principiu informatii de marketing. Daca nu exista specificatii suplimentare venite din partea unitatilor informatiile referitoare la unitati sunt proprietarea fiecarei unitati supuse legislatiei nationale si internationale privind drepturile de autor. Informatiile specifice postate in zona de blogg sun exclusiv proprietatea www.centruldecazare.ro si nu ot fi reproduse sub nici o forma sau in nici un format fara acordul scris al www.centruldecazare.ro

www.centruldecazare.ro si Asociaţia CENTRUL DE CAZARE ȘI TURISM isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati. Pentru aceasta va rugam utilizati formularele de Contact